Home / Health / Penonton Untuk Perubahan – Kes Kem Berat Badan

Penonton Untuk Perubahan – Kes Kem Berat Badan

Health 0

Ketika mempertimbangkan kebanyakan perubahan dalam hidup, bagi kebanyakan orang, ini bukan tanpa keraguan. Terutama dalam kes penurunan berat badan, kebanyakan setuju bahawa ia tidak dipandang baik. Sebenarnya kebanyakan orang menganggapnya menyakitkan, menyekat, dan penuh dengan kekurangan. Dengan sentimen seperti ini, tidak hairanlah bahawa tahap kejayaan orang yang menurunkan berat badan di negara ini adalah apa sebenarnya. Namun, bukan hanya sudut pandang inilah yang membendung masalah tersebut. Apabila kita melihat perubahan secara umum, dalam appecut energize bentuk apa pun, ada beberapa faktor yang mesti dipertimbangkan. Walaupun orang itu harus memiliki kesadaran tentang masalah untuk mengubahnya, dia juga harus memiliki rasa kontrol dan kompetensi yang diperlukan untuk melakukan perubahan, tetapi dia juga harus memiliki penonton untuk mendukung perubahan tersebut.

Yang pasti, jika seseorang berusaha untuk berubah menjadi sesuatu yang tidak disokong oleh orang di sekelilingnya, kemungkinan besar perubahan itu tidak mungkin dilakukan. Contohnya, jika dia berusaha untuk bekerja sepenuh masa, ketika suaminya, anak-anak, rakan-rakannya, dan keluarga besarnya tidak menyokong ini, sangat sukar untuk dilakukan. Oleh kerana dia mungkin mengalami pertimbangan, kritikan, atau bahkan pertikaian dari orang-orang ini, dia juga akan sukar untuk mempertahankan rasa kawalan dan kecekapan yang diperlukan untuk menyokong perubahan ini. Dalam pengertian ini, penonton untuk perubahan mewakili bahagian yang tidak terpisahkan dalam menjaga perubahan. Ini tentunya berlaku ketika seseorang berusaha menurunkan berat badan.

Bagi mereka yang berusaha menurunkan berat badan, mengenal pasti khalayak untuk menyokong perubahan ini adalah sesuatu yang biasa dilewatkan. Ketika itu, orang tersebut secara tidak sedar akan menghadapi tentangan ketika berusaha mencapai tujuan penurunan berat badannya. Jelas tanpa menyedari rintangan ini, dan membuat perubahan yang diperlukan, tujuan penurunan berat badan seseorang akan terhalang. Di sinilah kem penurunan berat badan masuk.

Kerana kem penurunan berat badan menyedari pentingnya mewujudkan penonton untuk menyokong perubahan dalam kehidupan seseorang, tetapi terutama mereka yang berjuang untuk menurunkan berat badan, mereka semua pelanggan tinggal di lokasi. Menggunakan pendekatan kediaman memungkinkan kem penurunan berat badan untuk mewujudkan persekitaran yang menyokong matlamat penurunan berat badan setiap orang. Dalam melakukan ini, kem penurunan berat badan membuat penonton untuk perubahan yang melayani banyak tujuan dalam mempertahankan tujuan setiap orang.

Terutama penonton untuk perubahan memberi orang kesedaran tentang dirinya. Ketika orang-orang di sekitarnya di kem, akan melihat hal-hal tentang dirinya yang mungkin dia perhatikan tentang dirinya, dia akan mulai mengembangkan pemahaman dirinya sendiri. Sebagai contoh, kemping lain boleh memuji kemahirannya dalam sukan tertentu, dan mengingatkannya. Apabila ini berlaku, dia akan mulai tidak hanya mengenali dirinya dengan lebih lengkap, tetapi juga mulai mengembangkan rasa jati diri di sekitar perubahan positif. Pada dasarnya, dia akan mula melihat dirinya lebih atletik.

Setiap kali dia menerima maklum balas seperti ini, rasa jati dirinya sebagai seorang yang sihat, cergas, bersukan akan semakin kuat. Ini adalah ramuan untuk kejayaan penurunan berat badan. Jelas, jika orang itu tidak melihat dirinya sebagai orang yang sihat, bugar, atletik, dia akan berjuang, kerana tidak sesuai dengan rasa jati dirinya. Pendekatan kem penurunan berat badan kemudian menjelaskan hal ini, dan menggunakan pendekatan kediaman memberikan penonton yang tidak terpisahkan bagi setiap orang untuk mulai mengembangkan peningkatan pemahaman tentang dirinya sendiri, serta rasa identiti sebagai orang yang sihat.

Kedua, penonton untuk perubahan menjadi sumber positif yang tetap untuk pergerakan menuju perubahan. Semasa di kem penurunan berat badan, ketika setiap orang membuat kemajuan ke arah tujuan penurunan berat badannya, mereka yang berada di sekitarnya memberikan perhatian positif terhadap kemajuan ini. Apabila ini berlaku, orang tersebut segera mengalami peningkatan rasa percaya diri, yang membawa kepada kemajuan yang lebih maju. Ketika orang secara semula jadi bergerak menuju ke mana mereka merasa yakin, semakin positif pertimbangan setiap orang, semakin besar kemungkinan dia akan bergerak menuju tujuan penurunan berat badan yang lebih jauh.

Dalam pengertian ini, pergerakan menuju penurunan berat badan di masa depan, dan pertimbangan positif merangsang motivasi seseorang. Sebagai contoh, seorang rakan peserta penurunan berat badan mungkin berkongsi dengan orang yang dia perhatikan bagaimana dia dapat pulih dari kemunduran dan bagaimana kekuatannya mendorongnya untuk mendorong dirinya melewati batasannya juga. Oleh kerana ini adalah pertimbangan positif terhadap kemampuan seseorang untuk berjaya pada perubahan yang diinginkannya, orang itu kemungkinan akan bergerak ke arah perubahan masa depan ketika motivasinya sekarang meningkat. Dalam pengertian ini, penonton yang disediakan kem penurunan berat badan membantu meningkatkan motivasi seseorang melalui sikap positif yang berterusan terhadap pergerakan menuju perubahan.

Terakhir, penonton yang menyokong penurunan berat badan seseorang memberi pelanggan rasa hubungan dari mana untuk mula mengembangkan rasa tujuan dalam usahanya. Apabila orang itu dapat menghubungkan usahanya ke arah perubahan kepada beberapa

  •  
    Previous Post

    Points About Australian Powerball Lottery

  •  
    Next Post

    Most current Update on Breast Enhancement Solutions